HET ONTSTAAN VAN SCHROEVENPLAZA

Op een rustige vrijdagavond zat ik samen met mijn zwager een biertje te drinken. Mijn zwager is eigenaar van een bouwbedrijf, en hij vertelde me dat hij er veel moeite mee had om een stabiele leverancier te vinden die hem schroeven kon leveren voor een scherpe prijs. Hij had al offertes opgevraagd bij diverse groothandelaren en webshops, maar hierop werd nauwelijks gereageerd. “Ik baal ervan dat ik nergens naartoe kan bellen voor informatie en waar ik producten kan kopen tegen een scherpe prijs, zonder al tig jaar klant te zijn”, klaagde hij. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt.

Ik deed wat research en vroeg een aantal offertes aan. Toen werd het mij ook duidelijk: het is lastig om als ‘kleine’ timmerman een scherpe offerte te krijgen. Grote bedrijven doen zaken met grote bedrijven. Wanneer je daar als kleinbedrijf aanklopt, voel je je niet serieus genomen.

Het idee om een oplossing te bieden voor dit probleem sprak me enorm aan. Het is precies hoe ik graag zaken doe: laagdrempelig, informeel en één-op-één contact met de afnemer. Doordat we een goede relatie hebben met onze leverancier en groot inkopen, kunnen we ook een scherpe prijs bieden. Zo kan tenminste iedereen aan de slag!

Meer weten over ons? Neem dan contact met ons op en kom gezellig langs voor een kop koffie!
Thijs Linschoten, eigenaar Schroevenplaza

KOPJE KOFFIE ?

Heb je advies nodig of wil je meer informatie? Bel met Schroevenplaza of kom langs voor een kop koffie!

Wanneer je telefonisch contact opneemt met Schroevenplaza, krijg je Thijs Linschoten (link naar pagina ‘Over mij’) aan de telefoon. Hij is de eigenaar van Schroevenplaza en kan al je vragen beantwoorden en advies geven over wat je nodig hebt. Heb je zin om een kop koffie te komen drinken? Je bent altijd welkom!
(Wel even bellen van tevoren.)

BEREIKBAARHEID

Jij werkt door, dus wij werken ook door! Zeven dagen per week bereikbaar en persoonlijk contact: daar staan wij voor.

Het team van Schroevenplaza is bereikbaar wanneer jij ons nodig hebt, dus ook na kantooruren. Veel van onze klanten zijn overdag gewoon aan het werk, daarom zijn wij van ma t/m zo telefonisch bereikbaar tot 20:00. Jij werkt tenslotte door, dus wij doen dat ook!

Als je niet in de gelegenheid bent om te bellen maar wel een vraagt hebt, kun je ons ook via het contactformulier op de website of via de mail bereiken. Wij zorgen ervoor dat je binnen 24 uur een reactie hebt.

WAT HEB JE NODIG ?

We waarderen je feedback! Help ons assortiment uit te breiden door te laten weten wat jij nodig hebt.

Help ons uitbreiden! We bieden op dit moment nog een beperkt assortiment aan, omdat we graag willen weten wat onze ambassadeurs nodig hebben. Laat ons daarom weten wat je mist in ons assortiment, wat je nodig hebt en hoe we jou kunnen helpen. Daar hebben we beiden profijt van!

AMBASSADEUR

We willen dat iedereen een goed gevoel overhoudt aan Schroevenplaza. Wij hebben daarom geen klanten, maar ambassadeurs. Word jij er ook een?

We vinden het heel belangrijk dat jij tevreden bent over onze producten. Jij tevreden, wij tevreden! Daarom heeft Schroevenplaza ook geen ‘klanten’, maar ‘ambassadeurs’.

Heb jij een goed gevoel overgehouden aan je ervaring met Schroevenplaza? Dan hopen we dat je dit doorgeeft aan mensen (die op zoek zijn naar schroeven). Je kunt iemand bij ons aanmelden en wij nemen contact op met die persoon. Uiteraard zorgen we ervoor dat jij daar ook de vruchten van plukt!

STEL HIER JE VRAAG